Ontdek de kracht van Abloom bij GlamourBar 't Gooi

Gepubliceerd op 20 september 2024 om 13:51

Bij GlamourBar 't Gooi draait alles om het welzijn van de huid. Daarom is het een eer om Abloom, een biologisch skincare merk, aan te bieden in de salon. Dit merk staat voor kwaliteit en duurzaamheid, en dat is precies wat de huid nodig heeft.

Als eigenaresse van GlamourBar 't Gooi, heb ik jarenlang gezocht naar de beste producten voor mijn klanten. Ik wil dat iedereen die mijn salon bezoekt, niet alleen stralend de deur uitgaat, maar ook een gezonde en duurzame huidroutine kan volgen. Daarom heb ik gekozen voor Abloom – een merk dat perfect aansluit bij mijn visie op pure en natuurlijke huidverzorging.

Wat maakt Abloom zo bijzonder?

Voor mij is Abloom meer dan alleen een huidverzorgingsmerk. De producten zijn 100% biologisch, veganistisch en worden op duurzame wijze geproduceerd. Dit betekent dat alle ingrediënten met zorg worden geteeld en langzaam verwerkt, zodat de voedzame stoffen volledig intact blijven. Deze zogenaamde slow skincare-aanpak zorgt ervoor dat de producten hun maximale kracht behouden en je huid diep voeden en herstellen.

Tijd is het geheime ingrediënt

Het unieke aan Abloom is het ambachtelijke Slow Skincare proces. Elk product bevat biologisch geteelde bloemen, kruiden, planten, zaden en algen die maar liefst 90 dagen rusten in grote vaten, bij een temperatuur die nooit hoger is dan de lichaamstemperatuur. Dit zorgvuldig uitgedachte proces zorgt ervoor dat de gunstige eigenschappen van de rauwe botanische ingrediënten optimaal behouden blijven.

Na deze periode worden de ingrediënten drie keer koudgeperst. Dit helpt om de krachtige elixers die in de producten zijn verwerkt, volledig tot bloei te laten komen. Dit is de reden waarom Abloom zo'n sublieme kwaliteit biedt.

Krachtige formuleringen voor optimale resultaten

Wat Abloom echt bijzonder maakt, is het gebruik van meer dan 130 biologische ingrediënten, waaronder bloemen, zaden en algen. Gemiddeld bevatten de producten maar liefst 22 verschillende therapeutische ingrediënten, boordevol fytonutriënten en bioactieve stoffen. De hoge doseringen antioxidanten, vitaminen en mineralen dragen bij aan de effectiviteit van de producten.

Abloom voegt zelfs 2 tot 4 keer meer actieve ingrediënten toe dan wetenschappelijk vereist is. Hierdoor ondersteunen de producten elkaar en versterken ze elkaars eigenschappen. Dit zorgt voor een optimale effectiviteit die de huid echt zal voelen.

Duurzaam en Vegan

Duurzaamheid en dierenwelzijn staan voorop bij Abloom. Alle producten zijn 100% vegan en maken gebruik van aloë vera als basis. Deze wonderplant is niet alleen een hydraterende krachtpatser, maar helpt ook om de effectiviteit van andere ingrediënten te verhogen. In tegenstelling tot veel andere merken, die water gebruiken als basis, kiest Abloom voor deze natuurlijke benadering, zodat de krachtige ingrediënten niet verwaterd worden.

Bovendien is Abloom zich bewust van de ecologische impact van hun producten. Daarom worden milieuvriendelijke materialen voor de verpakkingen gebruikt en worden de meeste ingrediënten lokaal ingekocht bij vertrouwde boeren en leveranciers.

Natuurlijk en effectief

Als schoonheidsspecialiste zie ik vaak dat klanten met gevoelige huidtypen moeite hebben om de juiste producten te vinden. Met Abloom kan ik mijn klanten geruststellen dat ze een zuiver en effectief product gebruiken, zonder kunstmatige toevoegingen of chemicaliën. De producten van Abloom werken niet alleen op de oppervlakte van de huid, maar helpen ook bij diepere huidlagen, wat resulteert in een langdurige gezonde gloed.

Een hint naar de toekomst

Hoewel het nog niet officieel aangekondigd kan worden, wordt er met veel enthousiasme gekeken naar de mogelijkheid om in de nabije toekomst ook gezichtsbehandelingen met Abloom aan te bieden. Dit is een spannende ontwikkeling voor de salon, die perfect aansluit bij de missie om een unieke en verzorgende ervaring te bieden.

Voor nu is er de uitnodiging om de prachtige producten van Abloom zelf te ervaren. Laat de huid stralen met de kracht van de natuur, en ontdek wat deze biologische skincare lijn te bieden heeft!

Mijn Favoriet(en) van Abloom

Een van mijn persoonlijke favorieten is de Organic Hydrating Toner. Het kalmeert de huid direct en zorgt voor een frisse, gehydrateerde teint. Daarnaast raad ik vaak de Miracle Treatment Oil aan – een perfecte mix van voedende oliën die zelfs de droogste huid weer doet stralen.

Tot snel in de salon!

Wil je meer weten over de kracht van Abloom? Bezoek mijn salon in Blaricum en ervaar de natuurlijke, helende kracht van deze geweldige producten. Ik sta klaar om je te helpen je huid op een natuurlijke manier te verzorgen.

Neem de tijd om jezelf te verwennen met producten die de huid verdienen. Tot snel!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.